torsdag den 8. december 2011

Ånderne Vender Tilbage

Jeg er ikke typen, der er dybt religiøs eller spirituel. Men nogen gange oplever man altså noget, man ikke helt kan forklare eller forstå. Sådan en oplevelse havde jeg i går....

Det startede egentlig med at være en joke. I Bissensgade havde vi besluttet os for, at tage en tur ud af hytten sammen kollektivt. Vi skulle nemlig i Lysets Hus til 'Klar Syns Aften med Karina & Christian'. Bum bum!

 Lysets Hus ligger gemt væk i en snæver og kringlet gade, og ligner lidt en lille kirke. Her tror man på, at der findes guddommelig eksistens i alt. ALT siger jeg dig! Og når man dør, er det kun kroppen, som forfalder. Din sjæl lever videre i det hinsides, i den såkaldte 'anden verden'. Jo jo.

I spænding troppede vi op med udsigt til et kæmpe maleri af Marion Dampier Jeans (det hedder hun altså!). I ved. Hende der den kendte clairvoyant fra TV. Marion er nemlig sådan rimelig meget deres helt store idol i Lysets Hus. Sådan her så det ud. Det ligner ret godt, ikk?


Efter betaling ved indgangen fik vi pænt udstukket en billet. Og skulle du være i tvivl om, hvordan sådan en hellig, spirituel og guddommelig billet ser ud, så er du da så heldig at se den lige her:


Det var næsten ligesom at have vundet i Lotto!

Så sad vi der og ventede på Karina & Christian og sang en sang. Alle os 49 mennesker som var dukket op. Akkompagneret af et panfløjte arrangement. I Lysets Hus


Og endelig dukkede de op! Vores to medier for en aften: Karina & Christian. Og så skal jeg ellers lige love for, at der blev kastet signaler ud til de afdøde! En 'Klar Syns Aften' handler nemlig om, at få kontakt med den åndelige verden og bringe budskaber fra dem til os. Her lader Karina & Christian lige op til en rigtig god aften og får energierne ind, inden det hele går løs:


Og herfra ville jeg så gerne fortælle om humbug, snyderi, krops aflæsning og klicheer, men det kan jeg desværre ikke. Jo bevares, selvfølgelig var der da nogle ting de spurgte om, hvor man tænkte: "Jamen er alle gamle afdøde kvinder med en slægt efter sig ikke en 'mormor type'? Der bager kager til jul? Og som godt kan li' at samles med familien?".

Men der opstod altså også uforklarlige hændelser, hvor man tænkte: "Det var lige godt sørens! Hvordan kunne hun vide, at hende mormoren havde nogle helt særlige kagedåser, som var givet videre til datteren? Og havde et helt særligt stel med gule blomster på, som stadig gik i arv? Og hvorfor vidste hun, at hun røg cerutter? Og ku' lide at plukke æbler i sit æbletræ i haven?" For mig bekendt, så er det alligevel ikke alle mormødre der kan leve op til den karakteristika. Hvis Karina & Christian skød med spredehagl, så var de dælme gode til at ramme i hvertfald!

Det var faktisk meget rørende, at se de her mennesker blive tårevædede, når de kunne genkende deres afdøde bror, mand eller søster, som Karina eller Christian så nøjagtigt beskrev.

Da vi efterfølgende forlod Lysets Hus var det med en højst besynderlig stemning i maven. Vi troede på det. Og så alligevel ikke. For det er så nemt at afværge, som de rene tilfældigheder. Men uanset hvad, så er det alligevel en smuk tanke at tro på, at vore kære holder øje med os og passer på os. Sandt eller ej.

Har du også fået lyst til at prøve et Klar Syn og danne dig din egen mening, så kig ind på Lysets Hus hjemmeside her. Der kommer nyt sæson program efter jul. Jeg kan i hvertfald garantere, at det bliver en oplevelse i sig selv. Lige meget hvad.

Follow me on Bloglovin'

3 kommentarer:

  1. Noooo hvor er det bare noget øv at det er i Århus, vil virkelig gerne til sådan noget, og har fået min mor og hendes kæreste med på det.

    Men ved bare ikke om man kan det mere i København :-( øvøv.

    Universbys.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Sandra: Det ser ud til at der er klar syn i Roskilde: http://www.clairvoyante.dk/categories/Arrangementer/

    København k: http://www.ouroborus.dk/ouroborus_moedekalender.htm

    og så afholder astrologihuset i københavn vist også nogle lignende arrangementer engang imellem. Prøv at tjekke det ud :)

    SvarSlet
  3. Glæder mig til det kommer til København :)

    SvarSlet

Follow this blog with bloglovin

Follow nannajenner