fredag den 2. december 2011

90'er Generationen

Selvom jeg efterhånden er blevet en gammel kone (hold nu op venner, 24 år er altså ret tæt på et kvart århundrede), så må man gerne holde fast i dét, som gør én til generation-something-special. Og hvis der er noget som er sejt og hipt og 2-cool-4-school, så er det i guder at være fra 90'erne. Man skal bare lige huske at udnytte det!

Men Nanna, ved alle ikke hvem Ib er fra Lågen i Bogen, og den der Nissebanden, som er på vej til Grønland, er den ikke også bare herre gammel?! Den bliver jo genudsendt på DR i år!

Jo. Det har du faktisk fuldstændig korrekt i. Du kære læser. Men hvor sejt er det ikk', at ku' nikke genkendende til (og nu nævner jeg bare i flæng): Tom & Tim, Krummerne, Hugo på TV2, Os det' bar' Os', Aqua, Mummitroldende, Bjørnen i det blå hus, Sigurds Bjørnetime, Blypperne, Trolderik, Hvaffor' en hånd, Bubbibjørnene, Luftens helte, Pyrus, Løvernes Konge og alle de andre seje Disney venner.

Hvis du bare kan genkende halvdelen af tema'erne i denne her video, så er du dælme et sejt 90'er barn!






Follow me on Bloglovin'

1 kommentar:

  1. åårh ja.. Kan godt huske de mange mange gange jeg har siddet nede på gulvet (for at være helt tæt på kasse fjernsynet) og set mange af de ting der! :-)

    Universbys.blogspot.com

    SvarSlet

Follow this blog with bloglovin

Follow nannajenner