torsdag den 10. november 2011

Busy Bee


Dagen i dag har stået på læsegruppe og kaffesladder på Lynfabrikken, efterfulgt af intense og livsnødvendige gøremål. Som eksempelvis shopping. Iøvrigt var det slet ikke min skyld, det var universet som BAD mig om at bruge penge. Ser i, jeg er igang med at gennemrode og cleane mit klædeskab totalt (so far 70 stykker tøj sat til salg pt! Hvor i alverden har det kunne være i mit klædeskab?!) Det gode ved sådanne projekter er altid, at man opdager glemte sager og således faldt jeg over et gavekort til Change igår. Plus jeg fik en mail om, at jeg som Club Change medlem får 30 % rabat i denne uge pga jubilæum-something-something (jeg læste ikke ordentlig efter - så bare ordet RABAT og fløj afsted) - så kan i jo nok se, at det var DØMT til at jeg gik i Change i dag. Ikk? Skæbnen - det holder 100%!

Derfor blev jeg den heldige ejer af et stk porno-jule-nisse outfit i dag. 


Jeg kan varmt anbefale Change undertøj - pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Altså på den gode måde. Jeg måtte slippe 160 bobs for det her sæt. Det er dælme billigt! Især når man, som jeg, er lidt længere oppe i alfabetet skål-størrelses-wise (Jeg sku' ha en H! WTF! Føler man så lige at man har et yver eller hvad!) Men det sidder brand godt. Det blev begge ekspedienter også enige om. 

Og så har jeg farvet tøj (year, you heard me) og ryddet op, og gjort rent, og købt ind og alverdens. For imorgen, ikk? Der er det nemlig den 11.11.11. Rimelig sejt. Og i øvrigt er det så også lige 24 år siden jeg blev født. Så det skal fejres!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Follow this blog with bloglovin

Follow nannajenner