fredag den 25. november 2011

Nyeste nyt: Drik dig fuld med tampon!


Så er det sku' blevet fredag! Og dermed weekend ude i lille Danmark. Som regel bliver det fejret med en øl eller to, eller måske en god flaske vin. Vodka/juice kan da også gå an. Og hvis du er én af dem, som har tænkt sig at få en lille gewissen på i dag, så skal jeg da med glæde viderebringe et lille tip indenfor netop dette område. Må jeg præsentere den nyeste trend, direkte importeret fra de unge hipsterkristne (jo jo, det ER en gruppe derovre):

VODKA TAMPON!



Det går simpelthen ud på, at man lige dypper sin tampax i et ordentlig glas vodka, så det rigtig kan suge væsken til sig. Og så stikker man den op. Yep. Du læste rigtigt.
Pointen med dette lille trick er, at alkoholen dermed bliver optaget direkte i blodbanerne og man derfor bliver kamp fuld, enormt hurtigt. De unge hipsterkristne gør det blandt andet for at undgå, at deres ånde skal lugte af alkohol, så mor og far ikke opdager hvad de liiige har gang i. Hvem sagde udspekuleret?

Hvis du tror det er noget jeg finder på, så kan du bare se hvad en søgning på vodka tampon på google viser. Det er ikke for sjov, du!

Udtrykket 'pisse fuld', kan derfor passende nu kaldes for 'fisse fuld'.

Rigtig god fredag!



Follow me on Bloglovin'

4 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er det sindsygt! :O

    Universbys.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ja, de er rimelig vilde derovre i Amerika!

    SvarSlet
  3. http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-46042572:vodkatamponer-hitter-hos-unge-piger.html?rss

    Altså det er da meget smart, men da ikke hvis man får irriterede skedevægge og alkoholforgiftning :( øv bøv.

    vickie-schmidt.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Hej Vickie. Ja, det er på en eller anden måde så langt ude, at man da bliver helt nysgerrig. Men konsekvenser er vist ikke det værd nej!

    SvarSlet

Follow this blog with bloglovin

Follow nannajenner